AcasăActualitateSocialSĂNĂTATE - Cel mai eficient remediu de curăţare şi detoxifiere a ficatului....

SĂNĂTATE – Cel mai eficient remediu de curăţare şi detoxifiere a ficatului. Rezultatele sunt uimitoare!

DISTRIBUIȚI

Ficatul este unul din cele mai importante organe ale noastre, iar cel puțin o dată pe an se recomandă o cură de detoxifiere. Atunci când ficatul este sănătos, tot organismul este sănătos. Cel mai eficient remediu de curătare și de detoxifiere a ficatului este apa cu stafide.

Pentru a pregăti această retetă, trebuie mai întâi să alegeți stafide naturale. Stafidele ideale pentru această retetă ar trebui să fie organice. Cu alte cuvinte, culoarea stafidelor ar trebui să fie inchisă, pielea incretită, dar să nu fie prea moi sau prea rigide.

Odată ce ați cumpărat 50 de grame de stafide naturale, le puneți într-un vas și le înmuiați în apă caldă timp de 10 minute, apoi clătiti-le cu apă rece. Acesta procedură curată stafidele de orice mizerie acumulată pe ele.

Seara înainte de culcare, puneți stafidele într-un pahar de 250 ml, peste care trebuie să puneți apă plată caldă pană ce acesta se umple. Acoperiți apoi paharul cu o farfuriută, lăsandu-l pană dimineață.

Dimineață când v-ați trezit, pe stomacul gol, beți apa din pahar, apoi după 10 minute, puteți cu o lingurită să mâncați toate stafidele, scrie Iacov pentru secretele.com.

întinde-te pe spate timp de 30 de minute după ce ai consumat apa și stafidele. Cât timp stați întinși, puteți aplica în partea dreaptă a abdomenului o compresă cu apă fierbinte, sau un săculet cu sare incinsă.

Această procedură trebuie repetată de maxim 2 ori pe săptămană timp de 2 săptămani și maxim de 4 ori pe an.

Expunere.com

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA