Acasăsinucidere maramuresSĂNĂTATE - Ceaiul care te scapă de orice durere

SĂNĂTATE – Ceaiul care te scapă de orice durere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu-i aşa că ar fi minunat să existe un remediu care să ne amelioreze în câteva clipe orice tip de durere? Ei, bine, un mix de turmeric și ghimbir reușește să ne scape de mai multe tipuri de dureri, precum cele articulare asociate artritei cronice, musculare, gastrointestinale. Ceaiul care te scapă de orice durere este, de fapt, un cocktail cu puternice proprietăți antiinflamatorii, dar și antioxidante, potrivit Avantaje.

Există o serie de studii care au demonstrat că turmericul și ghimbirul sunt la fel de eficiente ca bine-cunoscutul ibuprofen în calmarea durerilor.

Iată care este rețeta acestui ceai, așa cum ne este ea furnizată de site-ul www.naturalnews.com. Pentru a obține o ceașcă din ceaiul care te scapă de orice durere, ai nevoie de o jumătate de linguriță de turmeric proaspăt măcinat și o linguriță de ghimbir proaspăt ras. Pune apă la fiert, iar în momentul în care începe să fiarbă, adaugă amestecul de ghimbir și turmeric. Lasă pe foc maximum 10 minute. Strecoară acest decoct și adaugă, pentru mai multă savoare, o linguriță de miere și o felie de lămâie. Pentru a optimiza absorbția turmericului în organism, când ceaiul este gata, poți adăuga și o linguriță de ulei de cocos sau ulei de semințe de in. Același efect îl are și piperul negru, așa că în cazul în care nu ai în casă niciunul dintre cele 2 tipuri de ulei, apelează la piper. Bea o ceașcă de ceai de fiecare dată când simți că te încearcă vreo durere, dar și preventiv.

Situații în care este contraindicată administrarea acestui remediu natural. Sunt renumite pentru beneficiile pe care le aduc organismului, dar administrarea turmericului și a ghimbirului nu este recomandată în orice situație. Astfel, femeile însărcinate și cele care alăptează nu au voie să consume acest ceai. De asemenea, persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să aibă acordul medicului curant pentru a-și administra acest remediu. Substanțele active din ghimbir și turmeric pot interacționa cu cele din anumite anticoagulante.

Sursa: stiripesurse.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA