spot_img
AcasămodeleSALVATĂ DE BRICHETĂ – O adolescentă și-a stropit hainele cu benzină și...

SALVATĂ DE BRICHETĂ – O adolescentă și-a stropit hainele cu benzină și a vrut să-și dea foc

DISTRIBUIȚI

Incident dramatic în acest weekend în Zalău. O copilă de 15 ani, cel mai probabil cu afecţiuni psihice, a încercat să se sinucidă într-un mod extrem de crud: şi-a stropit hainele cu benzină, urmând să-şi ducă la capăt planul cu ajutorul unei brichete pe care o avea asupra ei.

Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, s-a întâmplat sâmbătă, 2 aprilie, în jurul orei 14.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Zalău, în apropierea Tribunalului Sălaj.

Gestul fetei a fost observat de o femeie, care a sunat imediat la 112, iar un echipaj mixt format dintr-un poliţist şi un jandarm au ajuns imediat la locul cu pricina, deposedând-o pe tânără de brichetă. Motivul pentru care fata nu apucase să îşi dea foc până la sosirea echipajului este faptul că nu a reuşit să aprindă bricheta, cel mai probabil fiind vorba despre o brichetă defectă.

Fata a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, de unde a fost transferată la o clinică de psihiatrie pediatrică din Cluj-Napoca.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA