spot_img
AcasăEvenimentSALONUL AUTO MOTO - Mașina maramureșeanului Călin Filipan, locul 1 la Best...

SALONUL AUTO MOTO – Mașina maramureșeanului Călin Filipan, locul 1 la Best Autohton

DISTRIBUIȚI

In perioada 1-5 Aprilie,Piata Constituției din București a fost gazda celui mai mare eveniment din Romania dedicat automobilistilor: Salonul auto moto Bucuresti 2015. Un maramuresean a participat la expozitie cu un autoturism Dacia Logan cu care a reusit o performanta fantastica: locul 1 la best autohton si locul 2 in urma voturilor vizitatorilor.

„Lucrările la masina au început in 2010 si au durat pana in 2013. In 2014 masina a fost dinou revopsita. Interiorul este complet modificat. Este realizat din fibra de sticla, tot interiorul fiind îmbrăcat in piele.

Banchetele din spate au fost anulate iar in locul acestora am construit un întreg sistem audio.

La exterior am construit un nou kit care include bari, praguri, eleron, capota si lambo doors iar de partea de airbrush s-a ocupat mazskyzostyle.

Masina mi-a adus foarte multe cupe si multa satisfacție pe plan personal. A fost premiata in repetate rânduri. Va dau cateva exemple: Marghita – loc 1, Piatra Neamț: loc 1 – best interior si loc 2 – best autohton, Campia Turzii: Loc 1 – best autohton, loc 1 – best interior, loc 3 – best exterior.

Cel mai important premiu este cel de astazi de la Salonul auto moto București 2015.

A fost cel mai mare eveniment din tara iar masina mi-a adus satisfactia mult dorita: loc 1 la best autohton si loc 2 in urma voturilor vizitatorilor” a povestit Călin Filipan, proprietarul autoturismului Dacia Logan.

Sursa foto – Salonul Auto-Moto Bucuresti 2015 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA