AcasăLifestyleSalon Artemis din București, locul unde poți avea relaxarea pe care o...

Salon Artemis din București, locul unde poți avea relaxarea pe care o meriți

DISTRIBUIȚI

Parcă pe zi ce trece ritmul vieții devine din ce în ce mai rapid, în așa fel încât la sfârșitul zilei nu mai ai energie pentru nimic altceva. O banală ieșire în oraș este amânată pentru că te simți obosit și nu vrei altceva decât să te odihnești.

Sigur, odihna poate să fie de mai multe feluri: poți citi, dormi sau poți alege ceva nou, care să te facă să revii în același loc.

Un răsfăț special pe care oricine ar trebui să și-l acorde din când în când oricine este o sesiune de masaj.

Locația unde ești tratat așa cum meriți

Dacă ești din capitală sau doar în trecere nu îți poți permite să refuzi luxul de a vizita un salon de masaj erotic din Bucuresti nemaiintalnit. Aici vei întâlni doar maseuze care vor avea grijă atât de trupul tău, dar și de starea ta de bine.

Într-adevăr, la Salon Artemis timpul pare că se oprește pe loc, dacă ai ales pentru o seară să te bucuri de masaje speciale, făcute cu uleiuri prețioase de argan.

În plus, poți alege din catalog acele servicii care sunt făcute special să te destindă și să te facă să te simți din ce în ce mai bine. Bineînțeles, totul în compania maseuzei alese de tine.

Servicii oferite, discreție maximă

Din lista de servicii oferite de Artemis Club poți alege pe acelea care te pun în legătură cu fanteziile tale nemărturisite. Astfel, poți alege masajul topless și modelul preferat din galeria cu modele. Dacă ești o persoană mai îndrăzneață poți opta pentru masajul erotic nud.

Iar să fii răsfățat la duș de una sau de două maseuze pare a fi un vis prea ireal pentru a putea fi îndeplinit dar la Artemis Club totul devine realitate.

Chiar și o sticlă de șampanie este binevenită în peisaj, pentru că în felul acest masajul va deveni mult mai intim și relaxant.

Masajul cu ulei de argan, specialitatea clubului Artemis

Poate că nu știai dar un masaj cu adevărat de calitate se face cu ajutorul uleiurilor prețioase, în special a celui de argan. Acesta ajută la întinerirea pielii, reduce cicatricile și micile imperfecțiuni ale pielii și previne apariția vergeturilor.

Nu te poți lipsi de acest masaj odată ce l-ai încercat în compania unei zeițe care te-a dus în al nouălea cer grație mișcărilor ei.

Sigur că poți prelungi timpul de răsfăț personal alegând un masaj cu extra timp, tocmai ca să te poți bucura de beneficii nemaiîntâlnite până acum.

Pentru cei timizi, se poate alege și altă locație

Poate îți dorești să vii cu partenera sau să fii însoțit de cineva special? Atunci poți alege tu locația, un hotel în care să te simți în largul tău. Vei beneficia de aceleași servicii de calitate și vei întări astfel legătura pe care o ai cu partenera ta, oferindu-i și ei ceea ce ai experimentat și tu.

Alege relaxarea din cap până în picioare și sigur nu vei regreta.

Mai multe detalii poți găsi pe pagina oficială.

Contact: [email protected]

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA