AcasăAlteleEconomicSALARIUL MINIM MAJORAT LA 1450 LEI - Dragnea spune că măsurile promise...

SALARIUL MINIM MAJORAT LA 1450 LEI – Dragnea spune că măsurile promise de PSD intră în vigoare din februarie 2017

DISTRIBUIȚI

Anunț privind majorarea salariului minim la 1450 de lei. Liviu Dragnea, liderul PSD și noul președinte al Camerei Deputaților transmite pe Facebook, în ajun de Crăciun, că în ultimele două zile a lucrat, împreună cu colegii, pentru a găsi soluții ca unele măsuri promise de PSD în campanie să fie aplicate măcar de la 1 februarie, printre acestea aflându-se și majorarea salariului minim pe economie.

Liviu Dragnea spune  că, începând din această lună, angajații din Sănătate își vor primi salariile mărite cu 15%; de luna viitoare, cei din Educație, așa cum PSD a promis încă din campania electorală, arată Libertatea.

”Îmi doream să avem instalat, cât mai repede, un guvern legitim. Un guvern care să adopte primele măsuri fiscale pe care le-am prezentat în Programul de guvernare al PSD, și, apoi, în calendarul de implementare: majorarea salariului minim pe economie de la 1.250 la 1.450 lei, eliminarea contribuțiilor pentru sănătate pentru toate pensiile, reducerea prețurilor la medicamente (prin anularea HG. 800/2016 și ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care și-au pierdut patentul), scutirea de impozitul pe venit a pensionarilor cu pensii mai mici de 2.000 lei (peste 90% dintre pensionari), relansarea și extinderea programului național de sănătate pentru Hepatita C pe baza tratamentului fără interferon, inclusiv pentru pacienții cu grad de fibroză F3, dublarea burselor studențești la 201 lei per student”, a enumerat Dragnea promisiunea PSD din campania electorală.

El precizează că unele dintre aceste măsuri fiscale ar fi trebuit adoptate înainte de 1 ianuarie.

”Cum nu avem încă un Guvern votat de Parlament, în ultimele două zile am lucrat, împreună cu colegii mei, pentru a găsi soluții ca aceste măsuri, atât de așteptate de români, să fie aplicate măcar de la 1 februarie. Pentru că vreau ca românii să aibă mai mulți bani în buzunare, iar tot mai mulți să facă parte din clasa de mijloc”, afirmă Dragnea.

Continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA