Acasăslolvacia„SĂ FII ROMÂN” - Dan Puric va conferenția în Sighetu Marmației și...

„SĂ FII ROMÂN” – Dan Puric va conferenția în Sighetu Marmației și Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

„SĂ FII ROMÂN” Miercuri, 5 aprilie, și joi, 6 aprilie, cunoscutul actor, eseist, autor de cărți și regizor de teatru Dan Puric va conferenția în Sighetu Marmației și Baia Mare sub titlul „Să fii român”, la invitația Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

Conferința de miercuri, 5 aprilie, din Sighetu Marmației, va avea loc la ora 18.00, în Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”.

Cu această ocazie, cei interesați vor putea să obțină autografe pe cartea cu titlul conferinței, care se va lansa în încheierea evenimentului cultural.

În Baia Mare, conferința „Să fii român” va fi susținută la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime”, joi, 6 aprilie, la ora 18.00.

Și aici, conferința va fi însoțită de lansarea cărții „Să fii român”, pe care autorul va acorda autografe.

Dan Puric a ajuns celebru ca pantomim și în urma conferințelor pe care le ține cu mult aplomb despre demnitatea românilor, credință și simțul național românesc, încercând să trezească în auditoriul posturilor publice de televiziune și spectatorii direcți din sălile de conferințe sentimentul unei profunde și nealterate trăiri românești.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA