AcasăEvenimentSĂ FACEM UN MIRACOL DE CRĂCIUN! - O familie din Firiza a...

SĂ FACEM UN MIRACOL DE CRĂCIUN! – O familie din Firiza a rămas fără casă, în prag de sărbători, după un incendiu violent

DISTRIBUIȚI

Un caz social care îmbină drama cu speranța a ieșit la iveală în Baia Mare. Un apel la ajutor din partea unei familii care, de pe o zi pe alta, și-a pierdut căminul, ajungând să doarmă pe la cunoscuți acum, în prag de sărbători. Este vorba despre o familie din cartierul Firiza. O mamă, un tată și un copil au rămas fără un acoperiș deasupra capului din cauza unui incendiu violent care le-a distrus complet casa.

Incendiul a avut loc săptămâna trecută. Cei trei au reușit, ca printr-un miracol, să iasă din casa în flăcări la timp, însă doar cu hainele de pe ei. De atunci, dorm la cunoscuți și speră ca de Crăciun să se poată bucura împreună de viața pe care o aveau până mai ieri. Însă, pentru asta au nevoie ajutorul fiecăruia dintre noi.

Cine are posibilitatea să ofere o donație, oricât de mică ar fi aceasta, în bani, sub formă de materiale de construcții sau chiar să dea o mână de ajutor pentru reconstruirea casei, este rugat să sune la numerele de telefon: telefon: Brezian Cristian, telefon 0741372640 sau Lavrincsik Iulia, telefon 0755658513. Donații se pot face și în contul RO09BTRLRONCRT0341914601.

Pentru cine dorește și poate, haideți să ajutăm la împlinirea unui miracol de Crăciun!

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA