AcasăActualitate112I S-A URÂT CU LIBERTATEA – Tânăr din Tulcea proaspăt eliberat din...

I S-A URÂT CU LIBERTATEA – Tânăr din Tulcea proaspăt eliberat din închisoare, acuzat că și-a agresat bunica în vârstă de 73 de ani

DISTRIBUIȚI

I S-A URÂT CU LIBERTATEA  Și-a agresat bunica, după ce a fost eliberat condiționat. Libertatea nu este pentru toți, chiar dacă comisiile de eliberare condiționată decid acest lucru. Cel mai proaspăt exemplu a fost dat în Tulcea de un tânăr proaspăt eliberat din penitenciar, condamnat pentru fapte cu violență.

În după amiaza de joi, în jurul orei 17.50, o bătrână de 73 de ani din Tulcea a sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii după ce nepotul său care locuia împreună cu ea, a devenit violent și a agresat-o.

La intervenție, a fost trimis un echipaj de ordine publică, moment în care agresorul, nepotul victimei, s-a baricadat într-o cameră. Pentru că amenința și refuza să deschidă ușa, a fost chemat negociatorul poliției. Între timp, agresorul a început să aprindă diverse lucruri din camera în care era închis.

Pentru că nu reușeau să îl convingă să renunțe și situația degenera, negociatorul împreună cu echipa de la ordine publică formată din polițiști și jandarmi a forțat ușa care era blocată.

Când oamenii legii au pătruns în cameră, suspectul a încercat să se arunce pe geam, de la etajul 3, dar prezența de spirit a unuia dintre polițiști – cms. șef Țugui – l-a salvat. Acesta a reușit să îl prindă în ultima clipă de mână, agresorul rămânând suspendat în aer. Cu ajutorul celorlalți polițiști și jandarmi, individul a fost ridicat și băgat în casă. Ulterior a fost încătușat și dus la psihiatrie, iar incendiul din cameră a fost stins.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru distrugere și violență în familie. Agresorul, în vârstă de 24 de ani, este recidivist… fiind eliberat din penitenciar cu ultimul val care a beneficiat de noua lege a eliberării. din cauza condițiilor improprii de detenție.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA