AcasăActualitate112S-A SINUCIS ÎN DIRECT – Un tânăr muzician din SUA și-a dat...

S-A SINUCIS ÎN DIRECT – Un tânăr muzician din SUA și-a dat foc într-un bar, în timpul unui live pe Facebook

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A SINUCIS ÎN DIRECT  Un tânăr muzician din Tennessee, SUA, a murit după ce și-a turnat kerosen pe el iar apoi s-a autoincendiat, într-un bar supraaglomerat. Sinucigașul a montat în apropiere un telefon mobil, astfel că momentele teribile au fost difuzate live pe Facebook. Fosta sa iubită se afla la doar câțiva metri distanță.

În imagini, se vede cum un client al barului sare să stingă flăcările și să îl salveze pe nefericit –  Jared McLemore, 33 de ani – un cântăreț cunoscut din Memphis.

Înainte să își dea foc, bărbatul și-ar fi luat rămas bun de la fosta iubită și ar fi luat-o de mână pentru a-i arăta că a turnat benzină pe el. Tânăra este în stare de șoc după scena îngrozitoare la care a asistat, iar prietenii săi au creat o pagină de donații, pentru a o ajuta să își revină după evenimentul traumatic, scrie EVZ.ro.

Muzicianul și fosta lui iubită au avut o relație tumultoasă. Potrivit apropiaților cuplului, bărbatul era violent, își amenințase iubita cu moartea în repetate rânduri și a încercat să o stranguleze, moment în care tânăra a cerut un ordin de restricție împotriva lui McLemore, ordin pe care acesta l-a încălcat de mai multe ori.

,,A fost cel mai groaznic lucru pe care l-am văzut”, au povestit martorii ocularii care erau în bar la momentul evenimentului au fost șocați de situație.

DIRECT  SUICID

Transmisiunea live pe Facebook începe cu momentul în care McLemore stă la masă și începe să-și toarne benzină pe el. În secunda următoare se aprinde singur cu o brichetă și fuge din cadru. Una dintre persoanele aflate în bar a încercat să-i arunce bricheta din mână, dar s-a ars destul de grav și a ajuns la spital.

În încercarea de a preveni și descuraja transmitarea live pe Facebook a unor astfel de eveniment, Mark Zuckerberg a anunțat săptămâna trecută că va face angajări masive. Echipa de moderatori a conținutului de pe Facebook va fi îmbogățită cu 3000 de membri pentru a reacționa cât mai repede la transmisiunile cu conținut violent, crime, torturi, sinucideri etc.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA