AcasăActualitate112S-A SINUCIS DIN CAUZA FISCULUI – Un om de afaceri din românia...

S-A SINUCIS DIN CAUZA FISCULUI – Un om de afaceri din românia nu a mai rezistat în fața problemelor și și-a pus capăt zilelor

DISTRIBUIȚI

S-A SINUCIS DIN CAUZA FISCULUI  Omul de afaceri Ciprian Melinte s-a sinucis, iar apropiații cred că cel care era tatăl a două fetițe ar fi recurs la gestul extrem din cauza problemelor în afaceri. Afaceristul din Huși deținea un restaurant, în podul căruia a fost găsit fără suflare.

O citație misterioasă, primită în ultimele zile, l-ar fi tulburat pe Ciprian Melinte. Omul de afaceri ar fi cedat psihic și și-a pus capăt zilelor.

Vestea că afaceristul din Huși s-a sinucis, vineri, i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Ciprian Melinte era considerat un om împlinit, cu putere de muncă pentru că reușise să pună pe picioare o afacere. Detalii înfiorătoare ies la iveală despre ultima zi din viața antreprenorului care și-a pus capăt zilelor în podul restaurantului său, relatează Vremeanoua.ro, citată de Libertatea.

Potrivit apropiaților, Ciprian ar fi ajuns vineri dimineață, în jurul orei 8, la restaurant, înaintea angajaților săi. S-a urcat în pod, unde a fost găsit fără suflare, câteva ore mai târziu. Soția sa, care este profesoară la Colegiul „Cuza Vodă” din Huși, era la școală și s-a prăbușit pe scări, după ce a aflat despre vestea cutremurătoare.

Femeia își sunase soțul toată dimineața, însă Ciprian nu îi răspunsese la telefon. Asta a pus-o imediat pe gânduri. Soția lui Ciprian a luat legătura cu Cătălin Dogaru, partenerul de afaceri cu care deține restaurantul.

Bărbatul susține că a zărit mașina lui Ciprian parcată în apropierea unei stații de autobuz. I s-a părut bizar deoarece parcarea restaurantului era goală. Atunci, Cătălin a fost convins că asociatul său se află în restaurant. Angajații i-au spus că nu își văzuseră șeful la serviciu.

Ciprian Melinte lasă în urma sa o familie devastată de durere. Era căsătorit de mai mulți ani, iar soția sa este un reputat cadru didactic al Colegiului Național „Cuza Vodă” din Huți. Împreună aveau două fetițe gemene.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA