spot_img
AcasăActualitate112S-A SIMȚIT UMILITĂ – O proaspătă mireasă s-a sinucis după ce soțul...

S-A SIMȚIT UMILITĂ – O proaspătă mireasă s-a sinucis după ce soțul ei a pus-o să-și facă trei teste de virginitate

DISTRIBUIȚI

S-A SIMȚIT UMILITĂ  O tânără de 18 ani s-a sinucis la scurt timp după nuntă. Ea a luat această decizie după ce a fost umilită fiind obligată să facă un test de virginitate, iar mirele a refuzat rezultatul  acestuia, cerând altă mireasă, scrie Daily Mail.

Zafar Pirov, un bărbat de 24 de ani din Tadjikistan este acuzat că și-a determinat soția de 18 ani să se sinucidă după ce, la 40 de zile după nuntă, a respins rezultatele testelor de virginitate și apoi a cerut o a doua mireasă.

Rajabbi Khurshed, de 18 ani, a băut o doză letală de oțet, după ce s-a căsătorit cu Pirov, pe care nu l-a întâlnit niciodată înainte de căsătoria aranjată. În ciuda faptului că Kurshed a trecut acest test și a obținut un certificat de medical pentru virginitatea ei – și a trecut alte două teste – Pirov a continuat să-și preseze mireasa să-i dezvăluie „adevărul” pentru că nu a crezut niciunul dintre rezultate. Prin urmare, la doar câteva săptămâni după nuntă a decis să o alunge de acasă și să ceară o a doua soție.

Vorbind la Radio Europa Liberă, familia lui Khurshed – care a aranjat căsătoria – a spus că fiica lor le-a spus pe patul de moarte că presiunea pe care a pus-o Pirov asupra sa și faptul că a insistat pentru a doua soție au determinat-o să facă pasul decisiv de a-și lua viața. Dar în apărarea lui, Pirov a spus: „Soția mea mi-a dat o declarație scrisă în că mi-a permis să obțin o a doua soție pentru că nu era virgină când ne-am căsătorit”.

Mama lui Kurshed, Fazila Mirzoeva, a spus că fiica sa a fost victima „calomniei și violenței” și a făcut apel la președintele țării. Pirov riscă o pedeapsă de opt ani de închisoare dacă se dovedește că a împins-o pe Kurshed la sinucidere.

Testele privind umilirea femeilor înainte de căsătorie sunt comune în Tadjikistan, unde sexul ocazional este considerat inacceptabil din punct de vedere social. Începând din 2015, este obligatoriu ca atât bărbații, cât și femeile să fie supuși unor verificări medicale înainte de o nuntă, dar pentru femei acest lucru include adesea un test de „puritate”.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA