Acasă berzmude S.O.S ROMANIA! - 10 motive pentru care NU il votez pe Klaus...

S.O.S ROMANIA! – 10 motive pentru care NU il votez pe Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Toata lumea vorbeste despre ce a facut Iohannis ca si primar al Sibiului, despre cat de bun si minunat om este… Cati dintre sustinatorii sai ori romanii in general stiu ce ASCUNDE Klaus Iohannis in spatele imaginii de carton construite de echipa de campanie a lui Traian Basescu? Un trecut intunecat, plin de cercetari penale pentru fapte grave si deosebit de grave. Iohannis, un sas născut in Romania, dar care are si cetatenie germana si care NU a participat NICIODATA la manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei, desi calitatea sa de primar impunea asta. Aveti mai jos doar 10 motive pentru care NU trebuie sa il votezi pe Iohannis. Cu siguranta, motivele sunt mult mai multe…

1. Klaus Iohannis a fost cercetat penal de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu in anii 90, alaturi de sotia sa Carmen, pentru trafic de copii, minori care ar fi ajuns in bancile de organe din Canada.

2. Klaus Iohannis a fost cercetat penal pentru retrocedarea, in 2005, a unor terenuri catre persoane care nu indeplineau conditiile. Este vorba de un profit de peste 5 milioane de euro obtinut printr-un tun care a saracit orasul Sibiu de terenuri situate in zone cu valoare de piata ridicate.

3. Klaus Iohannis a fost cercetat pentru furtul a doua case, prin fabricarea unor certificate de mostenitori obtinute pe baza unor adeverinte false. Faptele acestea se regasesc, cu detalii, in motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curtii de Apel Brasov.

4. Klaus Iohannis se declara un bun roman, dar ca si primar nu a participat niciodata la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei! Klaus Werner Iohannis, membru fondator si presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) din 1990 si pana in 2013, NU a participat in cei 14 ani de mandat ca primar al Sibiului la nici o manifestara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Prin acest gest, Iohannis este incompatibil cu sufletul romanesc, cu istoria romanilor, cu memoria fauritorilor Marii Uniri, cu Ziua Nationala, cu simbolurile si idealurile noastre nationale. Klaus Iohannis are si cetatenie germana.

5. Bugetar toata viata sa, Klaus Iohannis detine averi pe care nu le poate justifica. Intrebat de un jurnalist de unde a avut bani pentru achizitionarea celor 6 case, din moment ce veniturile sale au fost obtinute din meseria de profesor de fizica, respectiv din functia de primar si de ce alti profesori din Romania nu isi pot permite nici achizitionarea unei garsoniere, Klaus Iohannis a raspuns: GHINION.

6. Klaus Iohannis este sustinut Traian Basescu, actualul presedinte al tarii, implicit si de PDL, formatiune membra a ACL. Guvernarea PDL a distrus tara, aducand-o la marginea prapastiei. Guvernarea PDL a taiat salarii si pensii, a distrus imaginea tarii in strainatate. Guvernarea PDL a obligat, prin nepasare si proasta administrare, tinerii romani sa isi caute traiul inafara granitelor. Pe langa loviturile aproape mortale date economiei, sistemului de sanatate si de invatamant. Votati Klaus Iohannis? Votati continuarea dezastrului inceput de PDL!

7. Klaus Iohannis este sustinut in turul doi al alegerilor prezidentiale de doi extremisti maghiari: Laszlo Tokes si Zsolt Szilagyi! Cei doi extremisti militeaza pentru autonomia maghiarilor si au convingerea ca Iohannis va realiza acest deziderat. „Suntem convinsi ca domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania” a declarat zambitor Laszlo Tokes, dupa ce a anuntat ca extremistii maghiari il sustin in turul 2 pe Klaus Iohannis. Sasul, candidat la presedintia Romaniei, le-a multumit extremistilor maghiari pentru “sustinere si incredere”.

8. Klaus Iohannis nu vorbeste corect limba romana, nu are discurs si doar in ultimele luni a facut o serie de gafe impardonabile. Vor oare romanii un presedinte balbait, a carui gafe sa faca de ras Romania?!

9. Klaus Iohannis nu cunoaste care este rolul presedintelui tarii, nici cat este salariul minim in Romania, dar nici cate articole are Constitutia! In toate interviurile acordate in direct, Klaus Iohannis a picat examenul in fata jurnalistilor, nestiind sa raspunda la intrebari banale, ale caror raspuns ar trebui sa le stie toti candidatii care se viseaza presedintele Romaniei.

10. Dupa toate informatiile de mai sus, pe care staff-ul lui de campanie, acelasi care a lucrat pentru Traian Basescu, le ascunde, tu mai ai incredere in Iohannis? In 16 noiembrie Romania iese la vot. Spune DA pentru Romania si NU lui Klaus Iohannis!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA