AcasăEvenimentSportS-A ÎNTORS ACASĂ - Aihan Omer revine după 11 ani ca antrenor...

S-A ÎNTORS ACASĂ – Aihan Omer revine după 11 ani ca antrenor principal la Constanța

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A ÎNTORS ACASĂ HCDS Constanţa are un nou antrenor după ce a rămas fără Djordje Cirkovic, după ce a bătut palma cu Aihan Omer. Fostul selecţioner revine practic în Constanţa, după o pauză de aproape 11 ani.

La mijlocul deceniului trecut, Aihan Omer a câştigat două titluri cu HCM Constanţa, echipă cu care a ajuns până în semifinalele Cupei Cupelor (2006) şi a învins FC Barcelona în grupele Ligii Campionilor.

”Ca antrenor am avut rezultate frumoase la Constanţa, mă întorc cu mare plăcere, sunt acasă, nu este nimic nou pentru mine. Publicul, jucătorii, noua conducere au un proiect frumos, gânduri pozitive şi mă bucur că vor să ţină handbalul constănţean în topul handbalului românesc şi european”, a susţinut Aihan Omer după ce a preluat HCDS.

Omer Aihan, antrenorul principal al Romaniei, se bucura la finalul meciului cu Muntenegru, in play-off-ul pentru calificare CM 2009, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, 14 iunie 2008. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO
Omer Aihan, antrenorul principal al Romaniei, se bucura la finalul meciului cu Muntenegru, in play-off-ul pentru calificare CM 2009, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, 14 iunie 2008. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO

În general, fostul selecţioner nu prea a preluat echipe din mers, întrucât ”nu este cea mai bună soluţie pentru un antrenor, să preia o echipă în plin campionat, dar îmi aum acest risc”, după cum a precizat. ”De ce? Pentru că Rudi (n.r. Stănescu) m-a rugat, este un moment delicat acum pentru Dobrogea Sud. Şi în primul rând sunt constănţean! Cine altcineva putea să ajute atunci când este mai greu, decât un constănţean”, a continuat Aihan Omer.

În privinţa obiectivelor, noul antrenor al echipei a declarat: ”Orice echipă poate fi învinsă, doar echipa noastră trebuie să-şi recapete încrederea în forţele proprii, să aibă altă determinare şi atitudine la jocuri. Astfel, putem învinge orice echipă. Sper să prindem play-off-ul în formă bună şi sunt convins că vom încurca multe socoteli”.

Aihan Omer va debuta pe banca tehnică a echipei Dobrogea Sud sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu CSM Satu Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA