AcasăActualitateS-A ÎNCĂLCAT LEGEA - Alcool pe mesele invitaților la gala de box...

S-A ÎNCĂLCAT LEGEA – Alcool pe mesele invitaților la gala de box din Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare. Printre “cheflii”, interimarii de la Primărie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Băuturile alcoolice merg mână în mână cu competițiile sportive. Cel puțin asta au arătat organizatorii unei gale de box care s-a desfășurat la finele săptămânii trecute în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Chiar dacă au încălcat Legea 4 din 2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, organizatorii evenimentului au oferit băuturi alcoolice, probabil din dorința de a transforma Baia Mare dintr-un oraș care ar fi avut șansa de a deveni Capitală Europeană a Culturii, într-unul al… bătăilor de stradă. Nu știm care este motivul pentru care s-a încălcat această lege, dar din moment ce fotografiile realizate la fața locului arată că s-au consumat băuturi alcoolice, putem să ne dăm cu presupusul…

S-A ÎNCĂLCAT LEGEA Conform Legii4/2008 orice eveniment cu caracter sportiv trebuie să respecte anumite reguli. Una dintre acestea este și interzicerea comercializării sau a consumului de băuturi alcoolice. Doar că organizatorii au închis ochii în fața legii și au oferit băuturi alcoolice la mesele situate în secțiunea VIP. Mai grav este că de pe urma acestei încălcări a legii au beneficiat mai marii (interimari) ai Primăriei Baia Mare. Juristul Niculescu Țâgârlaș și Marinel Rob, dar și președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și consilierul Ministrului Tineretului și Sportului, Cristian Balaj s-au pozat lângă mesele pe care tronau băuturi alcoolice din care, arată persoane care au participat la eveniment, au degustat. Aspectele au fost confirmate și de către jandarmii băimăreni care, în urma unei sesizări, i-au avertizat în scris pe organizatorii evenimentului.

Având în vedere faptul că Poliția Locală este în subordinea juristului Niculescu Țâgârlaș, oamenii legii au apărut la eveniment, au închis ochii, după care… au plecat. Era culmea să își amendeze șeful care participa la eveniment în calitate de invitat VIP, nu-i așa? Ilegalitatea a fost sesizată și de către reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare care, în ședința de Consiliu Local desfășurată astăzi, 27 martie 2017, au cerut Poliției Locale un raport privind cele întâmplate la evenimentul sportiv. Când și care vor fi măsurile care vor fi luate, dacă acestea vor exista… vom afla și vă vom ține la curent.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA