Acasăsinucidere maramuresS-A FĂCUT DE MÂNDRĂ MINUNE – Un bărbat a cauzat aterizarea de...

S-A FĂCUT DE MÂNDRĂ MINUNE – Un bărbat a cauzat aterizarea de urgență a unui avion. Vezi ce a făcut

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A FĂCUT DE MÂNDRĂ MINUNE  Un avion care efectua un zbor din Chicago la Hong Kong a aterizat de urgență în Alaska după ce un bărbat a mânjit băile cu fecale, scrie The Voice of Alaska. Un zbor al companiei United Airlines a trebuit să aterizeze de urgență după ce un bărbat a mânjit pereții ambelor toalete ale avionului.

Omul neidentificat „a murdărit băile cu propriile fecale” înainte de a încerca să-și arunce cămașa în una din toalete.

În aceste condiții, s-a luat decizia ca aeronava să aterizeze de urgență în Alaska, unde bărbatul reclacitrant a fost preluat de poliție, iar cei 245 de pasagerii au fost debarcați și li s-a oferit cazare până la soluționarea problemei, deoarece s-a stabilit că aeronava nu își poate continua zborul din cauza unor ”disfuncționalități tehnice”.

După ce a fost interogat, nu s-au formulat niciun fel de acuzații împotriva sa”, a declarat locotenentul poliției din aeroportul din Anchorage, Joe Gamache, pentru The Sky News.

Într-un comunicat de presă, compania aeriene a spus: „Avionul United 895, care călătorea de la Chicago la Hong Kong, a fost deviată spre Anchorage aseară, datorită unui pasager cu probleme. Autoritățile au așteptat aeronava la aterizare. Am oferit cazare pentru clienții noștri și facem tot posibilul pentru a-i duce la destinație cât mai repede posibil”.

Potrivit oficialilor, bărbatul care a provocat incidentul are 22 de ani și are pașaport vietnamenz cu rezidență americană. El a fost supus unei evaluări psihiatrice.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA