spot_img
AcasăActualitatePoliticS-A DECIS - Liviu Marian Pop și Gh. Șimon, primii pe lista...

S-A DECIS – Liviu Marian Pop și Gh. Șimon, primii pe lista PSD la alegerile parlamentare

DISTRIBUIȚI

S-A DECIS Lista PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare va fi deschisă de Gheorghe Șimon la Camera Deputaților și Liviu Marian Pop la Senat. Comitetul Executiv Județean al PSD Maramureș s-a întrunit sâmbătă, 15 octombrie 2016, în ședință lărgită, cu participarea primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni, membri Biroului Politic Județean, pentru a-și desemna candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

 

După ce s-a stabilit locul 1 la Camera Deputaților și la Senat, următoarele poziții au intrat la vot secret, fiind mai mulți doritori pentru fiecare loc în parte. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, pentru prima dată în istoria partidului, s-a folosit un sistem de vot care să trimită în Parlamentul României doar candidați din Maramureș.

”Am ales, astfel, vârfurile de lance ale PSD în viitoarea bătălie electorală, pe care Partidul Social Democrat trebuie să o câștige. Este pentru prima dată când, pe acest sistem de vot, vom avea doar candidați din județ, doar oameni ai locului care vor reprezenta cu cinste Maramureșul în Parlamentul României. I-am votat în unanimitate pe cei care vor deschide lista, respectiv pe Gheorghe Șimon, vicepreședinte PSD la nivel național, propus pentru Camera Deputaților și Liviu Marian Pop, pentru Senatul României. Ambii colegi au fost susținuți de către toți membri social-democrați prezenți la ședință”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Informații primite de la Biroul de presă al PSD Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA