AcasăEvenimentS-A CĂSĂTORIT PRIMARUL! – Vezi ce a spus Cătălin Cherecheș, după ce...

S-A CĂSĂTORIT PRIMARUL! – Vezi ce a spus Cătălin Cherecheș, după ce acesta a spus DA

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A CĂSĂTORIT PRIMARUL!  Sâmbătă, 16 septembrie, Piața Cetății din Baia Mare a fost locul în care doi tineri care se iubesc au ales să-și unească destinele. Este vorba despre primarul orașului Baia Sprie, Alin Bîrda, care i-a spus un DA hotărât alesei inimii sale.

Starea civilă a fost oficiată de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Acesta a și transmis o urare emoționantă tânărului cuplu pe rețeaua de socializare Facebook:

În inima Cetății, colegul meu, primarul localității Baia Sprie, Alin Bîrda a ales să își unească astăzi destinul cu doamna care i-a adus fericirea în suflet. Mă onorează faptul că am putut să fiu alături de ei în cel mai important moment al vieții lor, când pășesc împreună pe drumul familiei. Le doresc „Casă de iubire!”. În sufletul vostru să fie veșnic fericire, la fel ca și astăzi”, a scris primarul Cătălin Cherecheș.

Alin Bîrda are 38 de ani și a fost investit în funcția de primar al orașului Baia Sprie la începutul lunii iulie, după alegerile parțiale organizate în 11 iunie. Alin Bîrda a lucrat ca și consultant în domeniul ariilor protejate la Parcul Național „Munții Maramureșului” și este membru PNL din anul 2002.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA