spot_img
AcasăActualitateSocialS-AU RĂZGÂNDIT – Meteorologii avertizează că în următoarele zile vor cădea primii...

S-AU RĂZGÂNDIT – Meteorologii avertizează că în următoarele zile vor cădea primii fulgi de zăpadă!

DISTRIBUIȚI

Vești proaste de la meteorologi: iarnă în plină toamnă în România! Asta după ce săptămâna trecută tot ei prognozau o toamnă frumoasă, cum n-a fost demult în țară. Să sperăm că și de data asta prognoza nu se va adeveri, altfel va fi de rău.

Luni, la munte vor cădea primii fulgi de zăpadă. Meteorologii spun că în zonele montane înalte temperaturile vor scădea sub zero grade, iar vântul va sufla cu intensitate, ceea ce favorizează lapoviţa şi ninsoarea.

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. În cea mai mare parte a ţării va ploua, vântul va sufla slab şi moderat, iar vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii septembrie. Săptămâna viitoare va continua cu vremea rece pentru această perioadă, iar în orele dimineţilor mercurul în termometre se apropie de pragul de îngheţ în unele localităţi din ţară.

Luni, rămânem în aceeași arie de nebulozitate accentuată şi vom avea precipitaţii in majoritatea regiunilor, mai ales în cele din sudul şi centrul ţării. Aici vor fi din nou cantități însemnate de apa, 15-20 de litri pe metru pătrat. Ploile nu se opresc. Şi miercuri, mai ales în regiunile din vestul, sud-vestul ţării şi în zonele montane continuă să plouă.

În noaptea de miercuri spre joi vom constata că aria ploilor se reduce şi vremea începe să se amelioreze. Dinspre nord avansează către țara noastră un aer rece, chiar foarte rece pentru această perioada.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA