AcasăActualitateS-AU ÎNTORS ÎN BAIA MARE – După ce și-au recuperat copiii de...

S-AU ÎNTORS ÎN BAIA MARE – După ce și-au recuperat copiii de la statul Norvegian, familia Nan s-a întors acasă. Aceștia au fost vizitați ieri de către Episcopul Maramureșului și Sătmarului

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-AU ÎNTORS ÎN BAIA MARE   Cazul controversat al familiei Nan din Maramureș a devenit cunoscut în întreaga țară în urma unui scandal imens provocat de statul Norvegian. Dumitru și Mihaela Nan, au plecat în străinătate pentru o viață mai bună dar au fost puși în schimb într-o situație pe care niciun părinte nu și-ar dori-o vreodată (Citește AICI).

Acum doi ani, în 2015, statul Norvegian le-a luat acestora copii. Au urmat îndelungi lupte, Dumitru Nan fiind plasat în arest la un moment dat, pentru a nu părăsi țara (Citește AICI). Cei doi au reușit să învingă statul Norvegian în instanță iar acum s-au întors acasă, în Baia Mare.

În semn de solidaritate, miercuri, 28 iunie, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului împreună cu Preasfinţitul Părinte Macarie al Europei de Nord, au vizitat familia Nan Dumitru şi Mihaela împreună cu cei doi copii ai lor, Bianca-Mihaela şi Dragoş-Dumitru.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA