AcasăEvenimentSportS-AU DECIS - Ianis Hagi rămâne la Fiorentina, unde e văzut ca...

S-AU DECIS – Ianis Hagi rămâne la Fiorentina, unde e văzut ca un viitor titular de bază

DISTRIBUIȚI

S-AU DECIS Fiorentina îi va prelungi în această pauză competiţională contractul lui Ianis Hagi, urmând a-i acorda un salariu superior, astfel încât tânărul să nu se gândească la o altă provocare.

Ianis Hagi a avut cel mai bun an al carierei. La 17 ani a plecat la Fiorentina pentru două milioane de euro, iar la majorat a primit cel mai frumos cadou: debutul la echipa mare a clubului viola. Cu toate acestea, el a evoluat într-un singur meci din Serie A (în ultimul sfert de oră al partidei Cagliari – Fiorentina, 3-5), astfel că unele voci susţineau că tânărul ar dori să meargă sub formă de împrumut la o echipă la care să joace constant.

Nici vorbă de aşa ceva, anunţă violanation.com, care punctează că Paulo Sousa îl vede drept o soluţie pentru prima echipă în viitorul apropiat. Pentru a-i da un imbold în plan mental, oficialii grupării unde evoluează şi Tătăruşanu s-au decis ca în perioada următoare să îi propună un nou angajament lui Ianis, unul prin care salariul îi va fi mărit substanţial. În prezent Hagi câştigă 90.000 euro pe sezon, iar cel mai probabil, viitorul contract îi va dubla salariul. Aşa se întâmplă cu celălalt puşti minune al Fiorentinei, Fede Chiesa, care era plătit cu 70.000 de euro anual, iar acum i s-a propus un salariu de 150.000 de euro.

Colegii sunt nemaipomeniți, toți sunt foarte prietenoși, vorbesc cu tine, te întreabă dacă ai nevoie de ajutor. Cei din staff sunt la fel, mai ales preparatorii fizici care lucrează cu noi. Totul e perfect pentru a juca un fotbal cât mai bun. Sper ca după vacanță să încep să joc mai mult”, a spus Ianis, pentru Digi Sport.

Hagi e considerat mai talentat şi cu un potenţial mai mare decât Chiesa, iar clubul doreşte „să aibă garanţia că îl păstrează pe termen lung”, după cum scriu jurnaliştii sursei menţionate anterior. Ca atare, există posibilitatea să fie stabilită şi o clauză de reziliere mare, astfel încât Fiorentina să aibă garanţia că nu îl va pierde pe român decât contra unei sume substanţiale.

2019 era anul în care expira actualul contract al lui Hagi la Fiorentina. Odată cu noul angajament, cel mai probabil se va „umbla” şi la durată, urmând ca românul să rămână la Firenze pe o perioadă mai lungă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA