AcasăAlteleEconomicS-A ATINS NIVELUL MAXIM – Experții susțin că prețurile la imobiliare vor...

S-A ATINS NIVELUL MAXIM – Experții susțin că prețurile la imobiliare vor scădea în următorii doi ani în România

DISTRIBUIȚI

S-A ATINS NIVELUL MAXIM  Mai socotiţi o dată ce bani aveţi dacă vreţi să cumpăraţi un apartament! Preţurile din marile oraşe au crescut cu 30% în medie faţă de acum trei ani când erau la cea mai mică valoare de la declanşarea crizei încoace, potrivit imobiliare.ro. Experţii susţin că s-a atins nivelul maxim şi că ne putem aştepta la scăderi în următorii doi ani, potrivit Digi24.ro.

Luna trecută media naţională a preţurilor a crescut cu aproape două procente faţă de august. Nu ar trebui să ne mire, pentru că în trei ani, apartamentele s-au scumpit cu aproape o treime.

În Bucureşti preţul mediu pentru un apartament este de peste 1.250 de euro pe metru pătrat. Proprietarii cer cu 21% mai mulţi bani pentru o locuinţă decât în februarie 2015, când a fost atins pragul de jos în Capitală.

În Cluj-Napoca prețurile apartamentelor pur și simplu au explodat, iar cererea este mai mare decât oferta. Locuințele s-au scumpit cu 78% în ultimii trei ani. Dacă în 2014 prețul mediu era de 818 euro/mp, acum ajunge la 1.455 de euro/mp.

În inima Transilvaniei nu cumperi un apartament de 50 de metri pătraţi cu două camere fără 60.000 de euro. Zona şi îmbunătăţirile aruncă preţurile şi la 80.000 însă, aşa că mulţi trebuie să facă eforturi mari pentru o asemenea locuinţă.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA