spot_img
AcasăActualitate112S-A ARUNCAT DE LA ETAJ – Criminalul din Oradea s-a sinucis când...

S-A ARUNCAT DE LA ETAJ – Criminalul din Oradea s-a sinucis când au intrat polițiștii peste el

DISTRIBUIȚI

S-A ARUNCAT DE LA ETAJ  Criminalul din Oradea a fost prins de Poliție. Adrian Hladii a fost găsit într-un apartament. Acesta s-a aruncat de la etajul 4, ca să nu fie prins, și a murit la spital.

Adrian Hladii a murit la spitalul din Oradea. Polițiștii știau unde se afla Adrian Hladii și au încercat încă de ieri să-l captureze. Au pătruns vineri în apartamentul unde se ascundea, însă nu l-au găsit. Astăzi au intrat din nou și, din disperarea de a nu fi prins, criminalul s-a aruncat de la etajul 4. A fost resuscitat la fața locului, apoi transportat la spital, scrie Libertatea.ro.

Adrian Hladii a fost dat în urmărire generală. Bărbatul și-a ucis cu sânge rece fosta iubită și a abandonat-o la marginea orașului. Înainte de asta, criminalul l-a împușcat pe actualul iubit al tinerei. Pe urmele asasinului au stat ofițeri sub acoperire de la diverse servicii de informații și chiar membrii ai lumii interlope activași de investigatori. Toate mijloacele  de comunicare ale lui Hladii au fost interceptate și, la cel mai mic semnal, ar fi putut duce la identificarea locului unde s-ar putea afla acesta. Șeful Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, a trimis la Oradea o echipă de specialiști în poliție judiciară și criminalistică pentru a se implica în obținerea de probe vitale care să ducă la rezolvarea rapidă a acestui terifiant caz.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA