AcasămodeleS-A URCAT PE UN VAGON DE TREN - Un militar american  s-a...

S-A URCAT PE UN VAGON DE TREN – Un militar american  s-a curentat la Curtici

DISTRIBUIȚI

S-A URCAT PE UN VAGON DE TREN Un militar american, care însoţea un convoi ce părăsea România, după un exerciţiu NATO, a ajuns, marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad cu arsuri pe corp, după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a curentat, autorităţile luând în calcul să-l mute pe bărbat la un spital din Germania.

Incindentul a avut loc, marţi, în gara punctului de trecere a frontierei Curtici din judeţul Arad, după efectuarea verificărilor de frontieră.

Conform unor informaţii din cadrul anchetatorilor, militarul american însoţea un convoi militar care părăsea România în urma unui exerciţiu militar NATO.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv militarul s-a urcat pe vagonul trenului, unde se aflau fire de curent.

La faţa locului a fost chemat echipaj SMURD, care l-a transportat pe militar la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Surse medicale au precizat că soldatul are arsuri de gradul doi pe 80 la sută din corp, iar autorităţile iau în calcul să-l transfere la un spital din Germania.

În acest caz, autorităţile din Arad au anunţat Ambasada Statelor Unitate ale Americii la Bucureşti.

În ultimele zile mai multe convoaie cu tehnică militară au părăsit România, prin judeţul Arad, atât pe cale rutieră, cât şi aeriană şi feroviară, după ce au participat la un mare exerciţiu NATO.

Info

Foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA