AcasăEvenimentSportS-A TERMINAT VACANȚA – Știința Explorări și-a reluat pregătirile pentru noul sezon...

S-A TERMINAT VACANȚA – Știința Explorări și-a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A TERMINAT VACANȚA   Știința Explorări și-a reluat pregătirile pentru noul campionat al Diviziei A1 de volei masculin. La primul antrenament, desfășurat joi, 2 august, s-au prezentat șapte voleibaliști Robert Țuțea, Codrin Mocanu, Csaba Nagy, Gheorghe Socaciu, Andrei Butnaru, Alexandru Dragomir (ridicător, venit de la echipa de juniori CTF Mihai I București) și Andrei Crișan (trăgător secund aflat în probe, a jucat ultima dată la Unirea Dej).

De la reunire au absentat motivat Dragoș Răileanu (transferat de la Unirea Dej), Ciprian Neamț și Rolland Balog. În această vară au plecat de la echipă Vlad Negrean și Liviu Râpeanu (Universitatea Cluj-Napoca), Dan Florea (Unirea Dej), Ștefan Lupu și Dmitryi Fedorenko. Andrei Veber a abandonat activitatea competițională, în timp ce situația lui Mihai Popovici este incertă.

În această lună, voleibaliștii băimăreni se vor pregăti pe plan local sub comanda antrenorilor Marius Botea și Sorin Pop, urmând ca în septembrie să participe la mai multe turnee amicale.

Ediția 2018-2019 a campionatului va debuta în data de 13 octombrie, Știința Explorări urmând să întâlnească în prima etapă, în deplasare, formația VM Zalău.

Băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop vor disputa primul meci din Cupa României, ediția 2018-2019, în data de 17 octombrie, când vor întâlni în deplasare VCM LPS Piatra Neamț, în optimile de finală ale competiției (meci eliminatoriu).

 

Un nou ridicător pentru echipa băimăreană

Alexandru Dragomir va juca în următoarele două sezoane la Știința Explorări. Voleibalistul, care evoluează pe postul de ridicător, a fost transferat de la CTF Mihai I București, formație cu care a cucerit titlul național la juniori în sezonul 2017-2018. În ultimul campionat a jucat și în divizia A2 de seniori pentru echipa CSU Știința București.

Alexandru Dragomir este născut în București, în data de 2 iulie 1999 și are 1,96 m înălțime. Fost component al echipei naționale de juniori a României, în acest moment face parte din lotul reprezentativei de tineret.

„Impresarul meu s-a gândit că Știința Explorări este o echipă potrivită pentru mine în acest moment al carierei mele. Am vorbit apoi cu domnul antrenor Marius Botea și nu am stat mult pe gânduri înainte de a semna cu Știința Explorări. Nu e o problemă pentru mine că sunt departe de București, deoarece sunt obișnuit. În ultimii ani am fost plecat de acasă, în cantonamente sau la turnee, perioade îndelungate. Voi juca la Știința Explorări pe același post cu Dragoș Răileanu, un ridicător experimentat, de la care sunt sigur că voi avea multe de învățat”, a declarat Alexandru Dragomir.

 

Sursă info și foto: Știința Explorări

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA