AcasăActualitate112S-A TERMINAT CU ȘMECHERIA ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC | Acțiune de forță a...

S-A TERMINAT CU ȘMECHERIA ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC | Acțiune de forță a Poliției: amenzi de zeci de mii de lei pentru vitezomanii surprinși

spot_img

DISTRIBUIȚI

Într-o operațiune de amploare, polițiștii din Maramureș au luat măsuri decisive pentru contracararea riscului crescut de accidente rutiere. Acțiunea a avut loc pe D.N. 18 și D.J. 186, axate pe traseele cheie Berbești-Sighetu Marmației-Rona de Sus și Vadu Izei-Oncești.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu echipele din Secțiile 5 și 6 Poliție Rurală, au emis nu mai puțin de 58 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare cumulată de 23.925 de lei. Cu aproape două treimi dintre aceste amenzi aplicate pentru nerespectarea limitelor de viteză, acțiunea a avut un impact semnificativ asupra celor care ignoră regulile de circulație.

Pe lângă amenzile consistente, polițiștii au acționat ferm și reținând trei permise de conducere și certificate de înmatriculare pentru depășirea vitezei legale. O infracțiune rutieră gravă a fost documentată, privind punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conform prevederilor articolului 334, alineatul 1 din Codul Penal.

Această acțiune de forță subliniază angajamentul autorităților locale de a asigura siguranța în trafic și de a descuraja comportamentul neglijent pe șoselele Maramureșului istoric.

Oamenii sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile de circulație pentru a preveni tragediile și pentru a menține siguranța drumurilor.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA