AcasăActualitatePoliticS-a redeschis sezonul la Ponta și Antonescu

S-a redeschis sezonul la Ponta și Antonescu

DISTRIBUIȚI

Se lucrează cu zel la destrămarea USL. Potrivit surselor noastre, acest „se“ e format, ca de obicei, din șefii serviciilor, ai parchetelor și un comitet de colonei PDL coordonat de căpitanul de la Cotroceni. Traian Băsescu și-a revenit din suspendare mai repede ca dintr-o beție și a realizat că, dacă lucrurile merg ca în sondaje, pe 9 decembrie Ponta și Antonescu îi vor rînji în nas din vîrful unei majorități parlamentare absolute.
Planul e organizat pe trei direcții de atac: Ponta, Antonescu, USL. Ponta urmează să fie re-bombardat cu plagiatul, hărțuit cu stenograme și cu înregistrări din toate convorbirile lui cu oameni de afaceri și de justiție. Procurori aleși pe sprînceană o presează pe nevasta lui Marta să-l includă printre clienții rețelei de fetițe. Materialele sînt menite să ajungă în rețeaua administrată de oamenii președintelui în presa germană și franceză.

La fel, se au în vedere înregistrări cu Antonescu jucînd poker în mediu privat sau la cazinou. Interceptări telefonice și video au ca scop legarea lui de Dragoș Dobrescu, liderul grupului de la Monaco. În fine, pentru Antonescu se mai pregătește un experiment pucist în PNL, care-l are pe Chiliman portdrapel.

USL va fi atacat prin încurajarea unei alte nominalizări pentru funcția de premier în decembrie și prin fluturarea candidaturii lui Oprescu la președinție. Vă poftim să luați loc în fotolii și să priviți.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA