AcasăActualitateSocialS-A NĂSCUT A DOUA OARĂ - Salvat de la moarte de către...

S-A NĂSCUT A DOUA OARĂ – Salvat de la moarte de către medicii SMURD din Târgu Lăpuş

DISTRIBUIȚI

Un barbat in varsta de 44 de ani din Targu Lapus, poate spune ca s-a nascut a doua oara dupa ce a fost salvat de la moarte de catre medicii echiajului SMURD Targu Lapus. Barbtul era acasa impreuna cu familia cand a intrat in stop cardio-respirator.  Speriati oamenii au sunat imediat la 112. In scurt timp la fata locului au ajuns paramedicii din cadrul statiei SMURD Targu Lapus si au inceput manevrele de resuscitare. După aproape o oră de eforturi, lor li s-a alăturat un echipaj al ambulanţei. La scurt timp, la faţa locului a sosit şi echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă a staţiei S.M.U.R.D. Baia Mare, care deserveşte întreg judeţul.

Medicul, asistentul şi cei doi paramedici ai ambulanţei de terapie intensiva mobila au continuat manevrele începute de colegii lor de la Târgu Lăpuş şi au reuşit să resusciteze bărbatul. Acesta a fost transportat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

In astfel de situatii actionarea in cel mai scurt timp este vitala, iar existenta echipajului SMURD la unitatea din Targu Lapus a fost esentiala in salvarea vietii barbatului.

Informatii furnizte de Cornel Băbuţ, ISU Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA