AcasăEvenimentS-A ÎNTORS IARNA - Zăpadă de 50 de centimetri în Borşa

S-A ÎNTORS IARNA – Zăpadă de 50 de centimetri în Borşa

DISTRIBUIȚI

S-A ÎNTORS IARNA  Deşi ne aflăm în Postul Paştelui şi grădinile s-au umplut de flori, în oraşul Borşa pare că se apropie Crăciunul.

S-A ÎNTORS IARNA În seara zilei de joi, 6 aprilie, a început să ningă, stratul de zăpadă ajungând până al 50 de centimetri grosime. Dimineaţa, când s-au trezit şi au dat cu ochii de peisajul hibernal, borşenii s-au uitat în calendar crezând că este o greşeală, scrie Vocea.biz.

“Ar fi minunat…., dacă ar veni Crăciunul! Dar noi așteptăm Paștele! Ceva, ceva nu este în regulă cu vremea asta”, s spus Tinuţa Grec, o localnică.

Ninsoarea puternică abătută peste oraş a lăsat un strat gros de omăt care creşte progresiv din centrul oraşului unde măsoară doar 10 centimetri până în Pasul Prislop unde a ajuns la o jumătate de metru.

“În centrul oraşului este zăpadă de 10 centimetri, 30 în Complexul turistic şi 50 de centimetri grosime în Pasul Prislop”, a precizat Ion Sorin Timiş, primarul oraşului.

Deşi zăpada le-a cam distrus grădinile, borşenii spun că sunt obişnuiţi cu astfel de fenomene.

“Nu este chiar o noutate pentru noi şi nu ne sperie puţină zăpadă. În urmă cu trei ani pe 20 aprilie a mai nins tot la fel de mult. La Borşa zăpada rezistă pe vârfurile montane până în luna iunie”, a mai spus edilul.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA