AcasăMARAMURESUL ISTORICS-A DAT STARTUL SĂRBĂTORII – Zeci de copii au luat parte la...

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORII – Zeci de copii au luat parte la manifestările Poliției Municipiului Sighetu Marmației de Ziua Poliției Române

DISTRIBUIȚI

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORII  A devenit o tradiţie pentru poliţiştii maramureşeni să sărbătorească Ziua Poliţiei Române în mijlocul copiilor. Startul a fost dat ieri, 21 martie, de către poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei, care au deschis porţile instituţiei. De la primele ore ale zilei, sediul poliţiei a devenit neîncăpător pentru cei care au dorit să-i întâlnească pe oamenii legii şi să cunoască tainele muncii de poliţie.

Poliţiştii le-au prezentat copiilor aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare.

Sirenele poliţiei au răsunat ieri la Sighetu Marmaţiei doar pentru bucuria copiilor iar exerciţiile demonstrative ale echipajelor Grupei Canine au fost cea mai atractivă activitate.

A fost o onoare şi o bucurie pentru poliţiştii sigheteni să fie gazdele copiilor.

Vineri, 23 martie, şi Poliţia Oraşului Baia Sprie îşi va deschide porţile iar luni, 26 martie, pe Platoul din Piaţa Revoluţiei, între orele 10.00 – 13.00, copiii din Baia Mare şi localităţile apropiate sunt aşteptaţi la Ziua Porţilor Deschise organizată de inspectoratul de poliţie.

Cei care vor participa vor avea prilejul să urce în autospeciala sau pe motocicleta poliţiei rutiere, să vadă îndeaproape echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi să asiste la exerciţii de dresaj canin. Pentru toate acestea precum şi pentru alte surprize, vă recomandăm să nu lipsiţi!

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA