AcasăActualitateRUȘINE PENTRU DEZINFORMARE! - Imagini de acum 5-6 ani cu maramureșeni plecați...

RUȘINE PENTRU DEZINFORMARE! – Imagini de acum 5-6 ani cu maramureșeni plecați în Germania, folosite mincinos de posturi de televiziune

DISTRIBUIȚI

O informare venită de la Instituția Prefectului Maramureș avertizează asupra unei știri MINCINOASE care circulă la anumite posturi de televiziune. Este vorba despre imagini cu maramureșeni plecați la muncă în Germania, la cules de ceapă.

Se menționează că aceștia nu păstrează distanta de socializare sau fizică și că nu poartă echipament de protecție pentru infecția cu COVID-19, măști și mănuși. Persoanele care s-au recunoscut în imagini, afirmă că acestea sunt vechi de acum cinci sau sase ani.

În filmare apare și un angajat al Primăriei Bogdan Vodă, pe post de muncitor, care a fost în acea perioadă la muncă, în Germania. Majoritatea muncitorilor maramureșeni erau locuitori și persoane de pe Valea Izei (din localitățile Ieud, Oncesti, Bogdan Voda etc).

De asemenea, sunt maramureșeni care acum sunt acasă, împreună cu familia și apar în aceste imagini. Ne exprimăm public dezgustul față de această manieră mârșavă în care unele posturi de televiziune înțeleg să facă rating în acest momente dificile pentru întreaga umanitate!

Vă prezentăm imaginile video de acum 5-6 ani, prezentate ca fiind actuale:

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA