AcasăActualitate112RUPERE DE NORI – Valea Vaserului afectată de vânt şi grindină

RUPERE DE NORI – Valea Vaserului afectată de vânt şi grindină

DISTRIBUIȚI

RUPERE DE NORI Previziunile meteo care dădeau avertizare Cod galben în Maramureş s-au adeverit. Astfel, în după-amiaza zilei de 22 august, o ploaie torenţială cu vânt puternic şi grindină s-au abătut asupra Văii Vaserului.

RUPERE DE NORI  „Ploaia a durat cam jumătate de oră şi a căzut şi grindină. A lăsat jale în urmă că a rupt tot ce se putea rupe. Tot oraşul a fost afectat. Oamenii sunt toţi cu mături şi lopeţi să scoată apa de prin curţi”, a precizat Iulian B., un locuitor al oraşului Vişeu de Sus.

Foarte afectată de ruperea de nori a fost Strada Rândunelelor, cea care duce la Mocăniţă. Din fericire, însă, apa nu a intrat în case, cel mai grav afectate fiind străzile şi curţile oamenilor.

Alarma a fost dată la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă iar în zonă s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, unul de la Sighetu Marmaţiei şi unul din Borşa.

Pompierii lucrează la desfundarea rigolelor şi a şanţurilor de pe marginea drumurilor pentru a drena apa.

Ploaia torenţială a căzut şi la Moisei şi Borşa, localităţi vecine cu Vişeu de Sus, dar acolo nu au fost semnalate incidente. Totuşi, pompierii au rămas în zonă fiindcă avertizarea Cod galben de ploi şi vijelii este încă în vigoare.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA