AcasăActualitateRUPERE DE NORI - Străzile din Baia Mare, inundate

RUPERE DE NORI – Străzile din Baia Mare, inundate

spot_img

DISTRIBUIȚI

Rupere de nori în această dimineață în Baia Mare. O ploaie torențială de scurtă durată le-a dat bătăi de cap șoferilor din municipiu. Mai multe străzi au fost efectiv inundate, canalizările nemaifăcând față volumului uriaș de apă adunat într-un timp foarte scurt.

Imagini cu mai multe străzi inundate din Baia Mare au fost publicate pe rețelele de socializare. Nici parcurile nu au scăpat: pietonalul din Parcul Regina Maria a fost și el acoperit de ape.

Astăzi, 7 iulie, vremea se va răci accentuat și va fi în general instabilă, când cerul va prezenta înnorari temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse torențiale, intensificări puternice ale vântului care la rafale vor depăși 60 km/h, frecvente descărcări electriceșii izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20-25 l/mp, iar izolat 40-50 l/mp. Noaptea cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 20 de grade, iar cele minime între 6 si 9 grade.

ActualMM

Foto: Oana Oana, Coșar Emilia, Oșan Adrian/ Radare Maramureș/ Emaramures.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA