AcasăEvenimentSportRUGBY - Ziua porților deschise la Arena Zimbrilor

RUGBY – Ziua porților deschise la Arena Zimbrilor

DISTRIBUIȚI

RUGBY CSM Știința Baia Mare și-a deschis porțile pentru băimăreni. Iubitorii rugby-ului și nu numai s-au putut întâlni cu idolii lor, cu componenții echipei care a scris istorie în sportul băimărean.

RUGBY Acțiunea a avut loc în cadrul unui eveniment denumit generic Ziua Porților Deschise la Arena Zimbrilor.

Cu această ocazie a fost marcată și finalizarea lucrărilor la parcarea de la Arena Zimbrilor, locul unde echipa băimăreană CSM Știința se luptă pentru fiecare victorie.

În cadrul Zilei Porților Deschise băimărenii au putut admira și trofeele dobândite de echipa CSM Știința Baia Mare în sezoanele competiționale.

csm-stiinta-mare

„Este foarte greu să vorbești, când termini un lucru la care te-ai gândit de mult timp, și care se finalizează. Nu am să spun lucruri mari dar nici mici pentru că trebuie întotdeauna să dai cezarului ce-i al cezarului. Această investiție a avut 70% investitor ca să spun așa, Ministerul Tineretului și Sportului, 30 % Consiliul Județean Maramureș.

Zero lei, Primăria Municipiului Baia Mare. Sunt lucruri știute. Nu pot decât să le mulțumesc celor care și-au plecat urechea și intențiile pentru a se realiza acest lucru.

Noi nu ne vom opri aici, trebuie să mai facem niște investiții pentru a avea meciuri internaționale promise acum circa trei săptămâni de către Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby, prezent în Maramureș.

Cel mai probabil aceste meciuri vor fi găzduite în Baia Mare începând de anul viitor. Va trebui să facem mici investiții în special pentru cei din mass-media. Sperăm că și de această data vom avea sprijinul Consiliului Județean. Mai departe ce să vă spun.

Este o mulțumire sufletească când știi că poți să elimini una dintre problemele cu care te-ai confruntat cel puțin în ultimii circa 20 de ani.

Acum nimeni nu mai poate să spună că ne dorim doar rezultate fără a oferi o infrastructură demnă de înalta performanță. Odată cu asfaltarea parcării Complexului Sportiv Arena Zimbrilor, vorbim de circa 3.000 de metri pătrați de asfalt turnat, plus un sistem de canalizare montat în întregime”, a arătat Călin Matei, președintele clubului CSM Știința Baia Mare.

Acesta a mai arătat că la nivel de cluburi de rugby din România am ajuns să avem cea mai frumoasă bază din România, depășindu-le pe cele ale lui Steaua sau Farul Constanța.

Simona Vasiac

credit foto facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA