AcasăEvenimentSportRugby. Vestea bună! S-a înființat Centrul Național de Excelență Baia Mare

Rugby. Vestea bună! S-a înființat Centrul Național de Excelență Baia Mare

DISTRIBUIȚI

In Baia Mare s-a infiintat Centrul National de Excelenta, specializat in pregatirea si perfectionarea juniorilor si junioarelor in rugby-ul de performanta.
Centrul National de Excelenta isi va desfasura activitatea in cadrul Clubului Sportiv Scolar nr. 2 din Baia Mare si are ca scop selectia, pregatirea si perfectionarea elevilor si elevelor cu calitati deosebite in rugby-ul de inalta performanta, in vederea promovarii lor in loturile nationale. In paralel se urmareste pregatirea lor scolara si asigurarea unui climat educativ corespunzator.
Activitatea sportiva in cadrul Centrului National de Excelenta din Baia Mare se va desfasura pe doua grupe de 50 juniori/junioare, pentru rugby XV. Categoriile de varsta vor fi stabilite de FRR.
Sportivii pregatiti de Centrul National de Execelenta din Baia Mare vor reprezenta Romania in competitiile internationale amicale si oficiale de juniori si tineret, iar pe plan intern participa la competitiile amicale si oficiale organizate de FRR, sub denumirea CSS nr 2 Baia Mare CNE. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Decizia conducerii FRR vine după ce de câțiva ani buni autoritățile locale și cei implicați în sportul cu balonul oval au făcut numeroase demersuri pentru înființarea acestui centru. Este o realizare de importanță deosebită pentru destinele acestei discipline sportive, atât de iubită în Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA