AcasăEvenimentSportRUGBY -Trei sportivi ai CSS 2 Baia Mare convocaţi la naţionala U20

RUGBY -Trei sportivi ai CSS 2 Baia Mare convocaţi la naţionala U20

spot_img

DISTRIBUIȚI

RUGBY  Trei sportivi ai CSS 2 Baia Mare, Laurenţiu Nica, Iulian Hartig şi Codrin Bercu, au fost convocaţi la naţionala de rugby U20 a României, care se pregăteşte pentru Campionatul European din martie.

RUGBY La stagiul de pregătire va pleca şi antrenorul Răzvan Popovici, care din decembrie este noul antrenor de treisferturi al naţionalei, conform site-ului CSS2.

Echipa României de U20 ar fi trebuit să se reunească duminică, 8 ianuarie, la sediul Federaţiei Române de Rugby, pentru a se deplasa apoi la Constanţa în vederea unei pregătiri centralizate între 8-14 ianuarie.

Însă, din cauza condiţiilor meteo extreme, acest cantonament a fost amânat.

„Am luat această decizie din cauza zăpezii care a căzut în toată ţara şi a făcut ca multe drumuri să fie închise, apoi au fost şi precizările meteo care anunţă temperaturi scăzute in aceste zile.

Era foarte greu, practic imposibil pentru mulţi dintre jucătorii convocaţi să ajungă la Bucureşti, apoi drumul până la Constanţa, unde ar fi avut loc cantonamentul, era şi el destul de dificil, în plus terenurile sunt toate impracticabile.

Am decis astfel ca acest stagiu să fie amânat, pentru a nu risca să ramânem cu jucătorii blocaţi prin tren sau pe şosele. Urmează să discutăm când îl putem reprograma, pentru că  ei ar fi avut al doilea stagiu de pregătire între 1-15 februarie”, a declarat pentru frr.ro Florin Matei, secretar general al FR Rugby.

sursa info şi foto 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA