AcasăEvenimentSportRUGBY – Paul Rusu și Mario Alejandro Canale, noul staff tehnic al...

RUGBY – Paul Rusu și Mario Alejandro Canale, noul staff tehnic al vicecampioanei României

DISTRIBUIȚI

RUGBY   Cooptarea lui Paul Rusu încă de pe data de 6 octombrie 2017 ca secund al echipei de juniori iar mai apoi începând cu data de 16 martie 2018 ca antrenor cu linia întâi la cea de seniori, i-a determinat pe cei din conducerea administrativă să ia o decizie în privința pilierului de 34 de ani, aflat încă în activitate.

În atare condiții oficialii clubului au decis ca puternicul jucător de profil ofensiv (1,78 m – 115 kg) să continue activitatea atât ca jucător cât și ca antrenor secund al zimbrilor. Paul urmând să facă echipă cu argentinianul de 64 de ani Mario Alejandro Canale (primul antrenor străin din istoria rugby-ului maramureșean). Celor doi li se alătură Ionuț Pop numit oficial preparator fizic.

Numirea lui Paul Rusu ca secund al vicecampioanei României, îi determină pe cei ce conduc destinele grupării băimărene să caute o altă soluție privind numirea unui nou antrenor secund la echipă de juniori (medaliată cu bronz la finele stagiunii 2017-2018).

În ultimul deceniu alături de Adrian Manolache (fostul demi de mele al zimbrilor), pe banca tehnică a echipei de juniori au stat ca sccunzi fostul pilier al zimbrilor Cristian Bălan (ianuarie 2008 – decembrie 2015), tonganul Sione Vaiomounga (septembrie 2014-octombrie 2017) respectiv pilierul Paul Rusu (6 octombrie 2017-24 iulie 2018), Paul fiind numit antrenor secund în ziua în care Cristi Bălan împlinea frumoasa vârstă de 37 de ani.

 

Sursă info și foto: Rugby Baia Mare/ Alin Boțioc

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA