AcasăEvenimentSportRUGBY - Noutăți pentru zimbrișorii de la CSM Baia Mare

RUGBY – Noutăți pentru zimbrișorii de la CSM Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

RUGBY  Recunoaștere pentru zimbrișorii băimăreni. Cinci dintre rugbiștii de la CSM Baia Mare au fost convocați în lotul României Under 17 ani. Zilele acestea, reprezentativa de rugby se va reuni la Bârlad.

Închizătorul Fernando Dragomir, trăgătorul Emanoil Herman, flankerul Alexandru Terec, centrul Adrian Lucaciu și căpitanul de echipă al zimbrișorilor, Răzvan Manolache, au fost convocați la acțiunea inițiată de către oficialii Federației Române de Rugby.

PROIECT – Sport la școală și în weekend

RUGBY  Cei cinci componenți ai CSM Baia Mare vor fi prezenți la Bârlad, acolo unde reprezentativa României Under 17 va susține un stagiu de pregătire centralizat.

DOPAȚI – Hackerii ruși dau lovitură după lovitură: alți sportivi cunoscuți, printre care și o româncă, dopați

De asemenea, lotul băimărean Under 18 se pregătește de startul noii ediții a Campionatului Regional Transilvania. Competiția va debuta pe 9 octombrie și este rezervată echipelor Under 18 ani. În prima partidă, C.S.M.Baia Mare, formație antrenată de Adrian Manolache și Sione Vaiomounga va debuta pe propriul teren într-un meci contra celor de la Clubul Sportiv Viitorul Cluj Napoca.

Mai apoi, pe data de 30 octombrie aceștia vor juca în deplasare la C.S.S.Gura Humorului. În Campionatul Regional Transilvania s-au înscris doar trei echipe, prin urmare partidele se vor disputa în sistem tur-retur toamnă primăvară.

Credit foto: rugbybaiamare.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA