AcasăEvenimentSportRUGBY. CUPA REGELUI - Primul joc oficial din această stagiune pentru CSM...

RUGBY. CUPA REGELUI – Primul joc oficial din această stagiune pentru CSM Ştiinţa Baia Mare

DISTRIBUIȚI

RUGBY. CUPA REGELUI Sâmbătă, 12 august, sunt programate meciurile din cadrul celei de-a doua etape a Cupei Regelui la Rugby (o competiție aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României).

Pe Stadionul Dan Păltinișanu, începând cu ora 19.00, Timișoara Saracens va primi vizita vicecampioanei României, CSM Știința Baia Mare.

Dacă pentru zimbri acesta este primul meci oficial al stagiunii 2017-2018, pentru bănățeni este al doilea joc, primul încheindu-se sâmbăta trecută cu victoria 22-16 repurtată în fața celor de la CSA Steaua București.

Tot sâmbătă, de la ora 10.00, în singurul meci al play-out-ului în Șoseaua Ștefan cel Mare din capitală se va juca partida dintre CS Dinamo București și CS Universitatea Cluj.

De la data debutului Cupei Regelui, 13 iunie 2015, și până în prezent, într-un interval de 791 de zile, cele două adversare de sâmbătă s-au întâlnit de două ori, fiecare dintre formații împărțindu-și numărul de victorii, câte una.

Palmaresul zimbrilor în cea mai nouă competiție din rugby-ul românesc include un total de 14 partide susținute, dintre care 11 victorii, un egal și două înfrângeri și un punctaveraj de 371 de puncte marcate la 219 primite.

Exceptând meciul de clasament cu CS Universitatea Cluj, anulat, bănățenii au jucat tot 14 meciuri, din care 12 victorii și 2 înfrângeri, punctaverajul fiind de 423 la 149.

Primul meci direct jucat în Cupa Regelui, timișorenii s-au impus cu scorul de 24-22 în finala primei ediții jucată pe data de 12 septembrie 2015, băimărenii luându-și revanșa 13 luni mai târziu în Banat pe 1 octombrie 2016 în etapa a treia a ediției 2016.

Alin Boțioc

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA