AcasăEvenimentSportRUGBY – CSM Știința Baia Mare întâlnește azi CSM București

RUGBY – CSM Știința Baia Mare întâlnește azi CSM București

DISTRIBUIȚI

RUGBY  Astăzi, 15 aprilie 2017, CSM Știința Baia Mare întâlnește CSM București la Stadionul Național Arcul de Triumf din București.

Partida va fi condusă la centru de constănțeanul Robert Andrei Diaconescu asistat la cele două margini de bucureștenii Mâdălin Gîrbău și Ștefan Răzvan Florian. Arbitrul nr 4 va fi prezent ilfoveanul Cristian Rotaru în timp ce postura de arbitru video va reveni galonatului Vlad Iordăchescu. Observator din partea Federației Române de Rugby este delegat Alexandru Dumitru tot din București.

Șeful arbitrilor de rugby din Constanța, Robert Andrei Diaconescu reușește să bifeze la centru ambele partide directe jucate de cele două echipe atât în tur (pe data de 20 august 2016, scor 53-25 pentru C.S.M.Știința Baia Mare) cât și pe cea din acest retur. În istoria ultimilor zece ani, al celor două cluburi, constănțeanul născut oe data de 4 februarie 1983 a mai fost prezent ca arbitru asistent la duelul de pe data de 24 aprilie 2013 C.S.M.Olimpia București – C.S.M.Știința Baia Mare 18-52 respectiv 9 august 2014 C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.M.Olimpia București 34-16.

Cât îi privește pe cei doi tușieri, Mădălin Gârbău – Ștefan Răzvan Florian ambii sunt delegați în premieră la un meci C.S.M.București – C.S.M.Știința, la fel ca și Cristi Rotaru cel care va fi prezent din postura de arbitru 4.

Poate cel mai galonat fluieraș din România, Vlad Iordăchescu va face parte din lotul de oficiali ai acestui joc, fiind desemnat ca arbitru video. Bucureșteanul are la activ trei partide oficiate la centru, 3 mai 2014 C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.M.Olimpia București 20-14, 2 august 2014 C.S.M.Olimpia București – C.S.M.Știința Baia Mare 16-17 și 25 martie 2015 C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.M.Olimpia București 19-5.

Observatorul acestei importante partide, Alexandru Dumitru este delegat pentru a doua oară la un meci, C.S.M.București – C.S.M.Știința Baia Mare, după cel din turul stagiunii 2013, câștigat de zimbri tot în capitală scor 52-18. Născut în anul 1953, Alexandru Dumitru a cunoscut tainele sportului cu balonul oval având-o ca antrenoare pe Mariana Lucescu (prima femeie antrenor de rugby din lume). După o ucenicie de 6 ani (1966-1972) petrecută la C.S.S.2 București, cel ce avea să joace pe postul de uvertură va trece la C.S.A.Steaua club pentru care evoluează în intervalul 1972-1991.

Cu 12 titluri de campion național, patru titluri europene cu echipa națională de seniori a României plus un titlu național la juniori, Alexandru Dumitru avea să fie considerat a fi unul dintre cei mai mari transformeri români din toate timpurile.

Meciul va avea loc astăzi, 15 aprilie 2017, cu începere de la ora 14:00.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA