AcasăEvenimentSportRUGBY - Băimăreni convocați la lotul României Under 20

RUGBY – Băimăreni convocați la lotul României Under 20

DISTRIBUIȚI

RUGBY  Rugbiștii băimăreni convocați din nou la lotul României. Trei jucători, legitimați la C.S.S. 2 Baia Mare și C.S.M. Știința Baia Mare au fost chemați să se alăture jucătorilor de la reprezentativa României Under 20. Reunirea va avea loc în perioada 10-23 octombrie la Sangov, într-un stagiu centralizat de pregătire.

Reunirea lotului va avea loc sub comanda lui Horea Hîmpea, Cristi Săuan  și Flavius Dobre, la echipă fiind prezenți un număr de 30 de sportivi de la nouă cluburi din țară. De la Tomitanii Constanța, echipă care activează în Divizia A, au fost convocați 11 rugbiști. De asemenea, C.S.Dinamo București și C.S.S.C.M.Timișoara are câte cinci jucători în lot. Clubul Sportiv Universitatea, Stejarul Buzău și C.S.S.2 Baia Mare au câte doi jucători convocați în timp ce vicecampioana României, C.S.M. Știința Baia Mare, Clubul Sportiv Știința Petroșani și C.S.S.Unirea Iași trimit la lotul Under 20 de ani câte un sportiv.

RUGBY  Din lotul zimbrilor a fost selecționat jucătorul Mihai Lămboiu.

SĂPTĂMÂNĂ DE FOC – BCM Baia Mare, două partide oficiale în șapte zile

În vârstă de 19 ani, acesta a venit în vestiarul băimărenilor în vara acestui an de la echipa Tomitanii Constanța. Jucătorul deține în palmares două titluri de campion național la categoriile de vârstă Under 16 și Under 17 ani, cucerind în 2015 și Cupa României cu Tomitanii Constanța. De asemenea, a fost prezent la două ediții ale Campionatului European. Mai mult, în vara acestui an Mihai Lămboiu a fost inclus în lotul celei de-a doua reprezentative a României pentru confruntarea cu cei de la Crawshays Welsh R.F.C.

Credit foto: rugbybaiamare.ro

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA