spot_img
AcasăEvenimentSportRugby. AMLIN Challenge Cup. ”Lupii” Bucureşti au învins pe Agen (25-22), cu...

Rugby. AMLIN Challenge Cup. ”Lupii” Bucureşti au învins pe Agen (25-22), cu 16 puncte reușite de băimărenii Botezatu, Dinișși Wiringi!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Selecţionata ”Lupii” Bucureşti a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 25-22 (8-8 la pauză) meciul cu francezii de la Agen, după un meci dramatic, şi a reuşit să treacă pe locul 2 în grupa a 4-a a AMLIN Challenge Cup.

În meciul de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, ultimul în faţa propriilor suporteri din acest an, ”Lupii” au început în forţă partida şi au reuşit să înscrie un eseu prin Ionuţ Botezatu, după o pasă foarte bună venită de la stelistul Grigoraş Diaconescu. Din păcate, ”zimbrul” Michael Wiringi nu a reuşit transformarea, chiar mai mult, băimăreanul a ratat două lovituri de pedeapsă, din cele trei de care au beneficiat românii pe parcursul primei reprize, reuşind să mai aducă doar 3 puncte în dreptul ”Lupilor” în primele 40 de minute.

Imediat după ce au primit eseul, francezii au presat permanent şi după ce au fost foarte aproape, în două rânduri, de a marca un eseu, au reuşit în finalul primei reprize acest lucru. Beneficiind anterior şi de o lovitură de pedeapsă transformată, Agen a intrat la pauză la egalitate cu Bucharest Wolves, 8-8.

În cea de-a doua repriză, ”Lupii” s-au dezlănţuit, timişoreanul Cătălin Fercu înscriind, la 5 minute de la debutul celui de-al doilea mitan, un eseu, transformat de Wiringi, aducând scorul la 15-8. Cei de la Agen au încercat să revină în joc însă cei care au marcat au fost tot românii, Cristian Diniş reuşind un nou eseu, după o pasă primită de la Adrian Ion, fratele lui Paulică Ion, internaţionalul român care joacă în campionatul englez, la London Welsh.
Stelistul Florin Vlaicu a transformat şi scorul devenise 22 la 8 pentru selecţionata noastră, scor nesperat de nimeni până atunci. Francezii au redus din diferenţă după un eseu înscris pe o greşeală a apărării noastre, transformat ulterior, aducând astfel 7 puncte pe tabela de marcaj, scor 22-15. Punctele francezilor au venit la scurt timp după ce Horaţiu Pungea şi un jucător francez au fost eliminaţi după o altercaţie.

Jucătorii de la Agen nu s-au împăcat cu scorul indicat de tabela de marcaj şi au continuat atacurile ”în lanţ”, instalându-se practic în 22-ul nostru şi obţinând un eseu de penalizare după greşeli succesive ale apărării ”Lupilor”. Eseul fiind transformat, scorul a ajuns la 22-22, însă Florin Vlaicu a readus echipa noastră în avantaj, după ce a marcat 3 puncte în urma unei lovituri de pedeapsă, 25-22 fiind şi scorul final al partidei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA