Acasăsinucidere maramuresRugăciune către Sfântul Iosif (catolică). Motto: ”Rugăciunea schimbă lucrurile. Fă-ți timp...

Rugăciune către Sfântul Iosif (catolică). Motto: ”Rugăciunea schimbă lucrurile. Fă-ți timp să te rogi!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

La tine alergăm, fericite Iosife, în necazul nostru și plini de încredere cerem ocrotirea ta, după aceea a sfintei tale soții.
Pentru sfânta legătură de dragoste ce te-a unit cu neprihănita Fecioară Născătoare de Dumnezeu și pentru dragostea părintească ce ai avut-o către Pruncul Isus, te rugăm fierbinte să privești cu bunăvoință la moștenirea pe care Isus a dobândit-o cu sângele său și, prin puterea și ajutorul tău, să ne aperi în nevoile noastre.
Apără, păzitorule preaînțelept al dumnezeieștii Familii, neamul ales al lui Isus Cristos. Îndepărtează de la noi, preaiubitorule părinte, toate rătăcirile și patimile. Preaputernicul nostru ocrotitor, vino în ajutorul nostru în această luptă împotriva puterii întunericului.
Și precum odinioară ai scăpat de primejdia morții pe Pruncul Isus, tot așa apară acum sfânta Biserică a lui Dumnezeu de cursele vrăjmășești și de orice nenorocire și întinde pururea peste fiecare dintre noi ocrotirea ta, pentru ca, sprijiniți de pilda și ajutorul tău, să trăim și să murim în sfințenie și să dobândim fericirea veșnică. Amin.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA