spot_img
Acasăsinucidere maramuresRECORD - Omul cu cele mai lungi unghii la o mână

RECORD – Omul cu cele mai lungi unghii la o mână

DISTRIBUIȚI

Indianul Shridhar Chillal este omul cu cele mai lungi unghii la o mână. Pentru a stabili acest record istoric, omul nu și-a mai tăiat unghiile de la degetele mâinii stângi din 1952. Shridhar Chillal s-a născut în 1938, în orașul Pune, India. Este fotograf profesionist.

Conform guinnessworldrecords.com, la cea mai recentă evaluare, unghiile de la mâna lui stângă măsurau, împreună, 9,096 metri. Ultima măsurătoare a avut loc la 17 noiembrie 2014. Cea mai impresionantă unghie este cea de la degetul mare, în lungime de 197,8 cm. Celelalte măsoară 164,5 cm, 186,6 cm, 181,6 cm și 179,1 cm.

Întrebat despre cum îi afectează viața unghiile de la mâna stângă, Shridhar a afirmat că acestea sunt foarte fragile și că, noaptea, trebuie să se trezească o dată la fiecare jumătate de oră pentru a se asigura că nu s-a culcat pe ele. Pe de altă parte, indianul susține că unghiile sale l-au făcut suficient de celebru încât nu mai trebuiască să aștepte vreodată la o coadă, cel puțin în zona sa natală.

Persoana cu cele mai lungi unghii la ambele mâini a fost americanca Lee Redmond. Acesta nu-și mai tăiase unghiile din 1979, astfel încât, la 23 februarie 2008, acestea măsurau, împreună, 8,65 m. Lee și-a pierdut unghiile în urma unui accident de mașină, la începutul anului 2009.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA