Acasăoameni noiROMÂNI ÎNȘELAȚI DE BANCĂ - Anchetă în Alba, unde oamenii acuză că...

ROMÂNI ÎNȘELAȚI DE BANCĂ – Anchetă în Alba, unde oamenii acuză că le-au dispărut banii din cont și s-au ales cu datorii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane din zona oraşului Abrud, judeţul Alba, acuză că au fost înşelate pentru că banii depuşi în conturile personale la o cooperativă de credit nu mai există, în schimb s-au ales cu datorii.

ROMÂNI ÎNȘELAȚI DE BANCĂ Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat că Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înşelăciune la o cooperativă de credit din judeţul Alba, care are mai multe puncte de lucru.

 „Nu ştim câte persoane păgubite sunt şi ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigaţii. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfăşurare şi s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru şi pot fi mai multe puncte de lucru unde s-au întâmplat astfel de fapte”, potrivit IPJ Alba.Unul dintre păgubiţi a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a avut un depozit la cooperativa de credit şi a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.O altă persoană a declarat că ar fi, în total, între 50 şi 100 de păgubiţi, care aşteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanţii cooperativei de credit, care vor veni de la sediul din Teiuş, la Abrud.

Unul dintre păgubiți povestește ce s-a întâmplat

 „Sunt oameni care au avut depozite şi s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte ştiu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.Acesta a mai spus că zeci de persoane au depus cereri la cooperativa de credit pentru lămurirea situaţiei.

Sursă info.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA