AcasăActualitate112ROMÂNI CU CARE NU NE MÂNDRIM - O româncă a prădat o...

ROMÂNI CU CARE NU NE MÂNDRIM – O româncă a prădat o biserică din Firenze înainte de Anul Nou

DISTRIBUIȚI

ROMÂNI CU CARE NU NE MÂNDRIM Românca lucra ca îngrijitoare pentru o călugăriță de 86 de ani la parohia San Bartolomeo din Badia in Ripoli, Firenze, și a decis să petreacă Anul Nou în România, scrie Gazeta Românească.

ROMÂNI CU CARE NU NE MÂNDRIM Însă Nastafa Rad, „badanta” de 59 de ani, fără antecedente penale, s-a gândit să nu se întoarcă acasă cu mâinile goale.

Astfel, înainte de plecare, a furat numeroase obiecte: icoane, sfeșnice, dar și farfurii, aparate electrocasnice, printre care un televizor, un video, un robot de bucătărie și un fier de călcat.

Bunurile sustrase le-a împachetat în poșete, geamantane, valize și rucsacuri și le-a urcat la bordul unui autocar cu direcția Cluj-Napoca. Între timp însă parohul și-a dat seama de furt și a anunțat carabinierii de la unitatea Firenze Ricorboli.

Militarii au început verificările și în seara de 28 decembrie au interceptat-o pe femeie în timp ce autocarul în care călătorea se afla autogara din Selvazzano Dentro, Padova.

Carabinierii din Selvazzano au percheziționat bagajul femeii, în greutate de circa 200 de kg, iar obiectele găsite au fost fotografiate și trimise carabinierilor din Firenze pentru a fi recunoscute de victimele furtului.

Românca a fost închisă în penitenciarul din Montorio Veronese. Potrivit investigatorilor, femeia intenționa să rămână în România, având în vedere că biletul pe care îl achiziționase era numai dus.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA