AcasăActualitate112ROMÂNCĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE FURA CARDUL UNUI PACIENT - Asistentă medicală...

ROMÂNCĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE FURA CARDUL UNUI PACIENT – Asistentă medicală în Italia, acuzată că a furat peste 40.000 de euro (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

ROMÂNCĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE FURA CARDUL UNUI PACIENT  Poliția italiană a dat publicității dovezile pe care le deține împotriva unei românce, asistentă medicală la Padova, acuzată că a furat peste 40.000 de euro de la pacienții ei.

În urmă cu câteva zile, Anca Viorica Petrehus a fost arestată în flagrant de carabinierii din Padova, în timp ce fura cardul unui pacient în vârstă de 70 de ani de la o cămin pentru bătrâni.

Românca s-a deplasat la un cămin de sprijin pentru bătrâni, „Immacolata Opera Concezione” din Padova. Aici, a intrat în camera unui pacient de 70 de ani, pe care-l cunoscuse în perioada în care fusese internat la secția de ortopedie din spitalul unde lucra.

Profitând de faptul că acesta a ațipit câteva momente, femeia a sustras un card dintr-un portofel pe care bătrânul îl avea lângă pat și s-a îndreptat spre un bancomat.

Anca Viorica Petrehus este acuzată că a retras peste 40.000 de euro din conturile unor pacienți, folosindu-se de cardurile de credit sau de debit ale acestora, scrie presa italiană.

Anca este angajată ca asistentă medicală la secția de Ortopedie a Spitalului din Padova.

Alerta a fost dată de un pacient de 77 de ani, care a descoperit, după o scurtă internare la ortopedie, că i-au dispărut 9.500 de euro din conturi. Românca se folosise de șase ori de cardul acestuia, pentru a retrage banii de la bancomat.

De asemenea, Anca Viorica Petrehus ar fi lăsat fără 2550 de euro un pacient marocan, de 54 de ani, iar altor două persoane le-ar fi furat suma de 30.000 de euro.

La sfârșitul lunii ianuarie, presa italiană relata cazul unei asistente medicale românce, angajată tot la secția de ortopedie a spitalului din Padova, care reușise să păcălească zeci de bărbați, furându-le bani de pe cardurile de credit.

Poliţia italiană a investigat cazul unei asistente acuzată că a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii.

Într-unul dintre cazuri, tânăra și-a invitat un coleg la cină, l-a drogat cu somnifere, apoi i-a furat cardul bancar de pe care a retras 250 de euro.

Nu este clar dacă este vorba despre aceeași asistentă care a furat de la pacienți, presa italiană nefăcând nicio referire în acest sens.

sursa info Observator

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA