spot_img
AcasăActualitateROHIA - Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul hramului...

ROHIA – Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul hramului Mănăstirii Sfânta Ana 

spot_img

DISTRIBUIȚI

ROHIA În perioada 20-21 aprilie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de hramul Mănăstirii „Sfânta Ana” din Rohia.

Întrucât la aceste manifestări ce vor avea loc de Sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii” organizatorii preconizează participarea unui număr însemnat de credincioşi, jandarmii se vor afla cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA