AcasăLifestyleMondenROCK - Sting a anunțat lansarea celui de-al 12-lea album al său

ROCK – Sting a anunțat lansarea celui de-al 12-lea album al său

spot_img

DISTRIBUIȚI

ROCK Sting a anunțat joi lansarea în luna noiembrie al celui de-al 12-lea album al său înregistrat în studio, care va marca revenirea cântărețului la sonoritățile rock, cu evocarea unor subiecte de actualitate, cum ar fi refugiații din Europa și schimbările climatice, transmite AFP.

ROCK Intitulat „57th&9th”, cu referire la o intersecție din New York prin care trecea zilnic pentru a ajunge la studiouri, albumul va fi lansat în 11 noiembrie, a anunțat casa sa de discuri.

Ultimul album al solistului a fost lansat în 2013, dar el a mai putut fi auzit anul trecut în duet cu Mylene Farmer.

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Sting (64 de ani) a spus că, prin acest album, revine la sonorități mai rock, după ani consacrați unor creații mai experimentale. Cunoscut pentru angajarea sa alături de Amnesty International în cauze legate de apărarea drepturilor omului, cântărețul a menționat că una dintre piese, „Inshallah”, vorbește despre refugiații din Europa, iar o altă melodie, „One Fine Day”, îi critică pe cei care se îndoiesc de realitatea schimbărilor climatice.

„Clima va fi unul din cele mai puternice motoare ale migrațiilor. Milioane de oameni vor pleca în căutarea unui loc sigur”, a spus el în Rolling Stone. „Încă sunt puțin dezamăgit de faptul că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană fără un motiv serios. Cel puțin UE are un plan de luptă împotriva încălzirii”, a adăugat el, referindu-se la Brexit.

Un alt cântec, „50.000”, a fost compus după dispariția bruscă a lui Prince, în luna aprilie.

Sting, fost membru al formației The Police, a vândut peste 100 de milioane de albume ca solist, amintește AFP.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA