spot_img
Acasăsinucidere maramuresRITMURI DE RAP - (VIDEO) Paula Seling lansează un single inedit

RITMURI DE RAP – (VIDEO) Paula Seling lansează un single inedit

DISTRIBUIȚI

Paula Seling lanseaza O fată cu un pian, un single inedit, pe ritmuri de rap Arhivă Paula Seling (37 de ani) revine în atenţie cu un nou single, denumit O fată cu un pian. Videoclipul piesei prezintă un nou stil muzical abordat de artistă. 

Cine ar fi crezut că Paula Seling ar putea să lanseze o piesă total diferită de ce a interpretat până acum? Iată că artista îşi scoate aşii din mânecă şi aduce publicului cel mai nou single al ei, O fată cu un pian, una dintre cele mai complexe melodii din carieră ei, ilustrată de un lyrics video colorat.

Astfel, în cel mai recent single, Paula a dorit să abordeze un stil îndrăzneţ – rap melodic, cu care sigur îşi va atrage noi fani.   Studentă la secţiunea de Compoziţie în cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, cântăreaţa a compus linia melodică pe versurile scrise tot de ea, din nevoia de a împărtăşi lumii din experienţa ei de viaţă. Norbert Kovacs este cel care s-a ocupat de orchestraţie, iar mixul a fost făcut de Florin Sorasan. Povestea pe ritmuri melodice,  prezentată de talentata cântăreaţa,  vorbeşte despe ceea ce, în opinia ei,  face lumea să existe, şi anume iubirea. Ba mai mult de atât, Paula glumeşte spunând că O fată cu un pian este un „featuring“ între două personalităţi muzicale ale sale.

Astăzi, Paula Seling ne prezintă cel mai nou stil abordat, în felul ei profesionist caracteristic. „Piesă O fată cu un pian spune totul despre mine şi despre idealurile spre care mă îndrept, în devenirea mea ca om. Reprezintă tot ce am adunat, până acum, ca experienţă de viaţă, în relaţiile cu oamenii. Am abordat, pentru prima oară, într-o piesă, un alt mod de a  reda versurile, pe care îl denumesc rap melodic , iar piesa este un fel de featuring între două personalităţi muzicale pe care le exprim. Dragostea ţine lumea laolaltă este mesajul esenţial. Orice faci pe lumea asta, fă din dragoste şi nu ai cum să greşeşti“, spune Paul Seling despre noua ei piesă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA